coaching

Coaching na pesten voor helderheid en nieuw perspectief

Skype – coaching

Doelwit (geweest) zijn van een  (sociopaat, narcist, psychopaat,) pester is een levens ontregelende ervaring. Misschien heb je hulp en advies nodig om je uit een actuele situatie te kunnen bevrijden.  Misschien heb je begrip en herkenning nodig, en voel je de behoefte om  eens goed op een rij te zetten wat jou is overkomen. Wij helpen je dmv coaching graag  op weg om je leven weer op de rails te krijgen. Als ervaringsdeskundigen kijken wij nergens raar van op.

Gratis bellen en elkaar aankijken met skype.

Voor skype coaching heb je ‘skype’ nodig. Daarvoor kun je je gratis aanmelden op internet. Vraag ons gerust hoe: contact

Coaching: dingen een naam kunnen geven is stap één naar herstel.

Om je leven weer op de rails te krijgen, is het belangrijk dat je jouw ervaringen een naam kunt geven. Het is een goede, zo niet de enige, manier om onderscheid te kunnen maken tussen:

1 wat bij jou hoort, bij wie jij bent, bij jouw karakter
en
2 het effect dat het pesten op jou heeft gehad, hoe dat jouw huidige denken, voelen en gedrag beïnvloedt

De coaching die wij verzorgen, is bedoeld voor mensen die voldoende afstand van hun ervaring kunnen nemen om met ons naar perspectief en herstel te kijken.
Wij helpen je zoeken naar wegen en oplossingen die jou recht doen en die bij jou passen.

THERAPIE
Mensen die (acuut) hulp zoeken bij het verwerken van hun schokkende inzicht, verwijzen wij graag door naar gespecialiseerde hulpverleners. Wij zijn van mening dat zij de expertise bezitten die je op zo’n moment nodig hebt. Hierover adviseren doen wij in principe kosteloos. Via e-mail kun je tips en uitleg over therapiesoorten bij ons opvragen.

kosten skype – coaching
Gratis intake.
€ 65,- per gesprek.
Gesprekken duren ruim een uur.

Zelf verder lezen over herstellen van emotioneel misbruik en psychische mishandeling?
Lees in dit artikel hoe het effect van pesten het je moeilijk heeft gemaakt zelfliefde te voelen en je  eigenwaarde heeft aangetast.

Afbeelding: fotofragment. Dank aan Jason Ortego en unsplash.com

Pesten en Psychopathie